<< inici
ESCOLAR

En el Club creiem que l'esport ha de començar a practicar-se des de la base de l'estructura escolar. L'escola té la possibilitat d'oferir, a través de les classes d'educació física, diferents esports on el nen tingui l'oportunitat de viure l'experiència de practicar-los.
L'esgrima és un esport molt complet que ofereix moltes possibilitats de treball i una riquesa pedagògica enorme. Mitjançant la pràctica de l'esgrima es poden potenciar les qualitats físiques bàsiques i al mateix temps millorar el comportament i el pensament tàctic gràcies a la dinàmica dels combats i el seu entorn.
Un altre aspecte fonamental en la implantació de l'esgrima escolar és l'evolució en els últims anys del material alternatiu del que disposem per treballar amb els alumnes sense risc. Mitjançant el sabre-escumeja es poden fer sessions d'iniciació a l'esgrima i treballar amb grups nombrosos sense risc que algú es faci mal. Pels quals volen aprendre més a fons les tècniques de l'esgrima poden optar pels espadettos i caretes, que s'assemblen molt bé el comportament de les armes convencionals de ferro.

extraescolars

El Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa realitza activitats de caràcter extraescolar en diferents centres educatius.
El nostre ambiciós objectiu és crear una xarxa d'escoles en les quals es practiqui l'esgrima, i així incorporar l'esgrima a l'estructura dels Joscs Esportius Escolars que gestiona el Consell Esportiu de Vallès Occidental de Terrassa.
Per això oferim als equips directius i AMPAS dels centres educatius de Terrassa, la possibilitat de realitzar l'activitat en les seves pròpies instal·lacions.

tallers i cursos

El Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa té una àmplia experiència en la realització de tallers i cursos d'esgrima. Esdeveniments com les celebracions de Sant Jordi, Nadal, Final de Curs, Festes, etc. poden ser una excel·lent oportunitat per donar a conèixer l'esport de l'esgrima en forma de taller.
Per els qui desitgen conèixer més a fons l'esgrima, el Club organitza cursos d'iniciació, aportant el material teòric, tant per a l'alumnat com per al professorat. En totes les ocasions el material esportiu és cedit gratuïtament pel Club.

JIE

Des de fa 4 anys, el Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa s'enorgulleix de participar en les Jornades d’Iniciació Esportiva que el Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa organitza. En aquestes jornades participen més de 300 nens i nenes d'entre 4 i 7 anys de totes les escoles de Terrassa.