<< inici
història | cursos | material

CURSOS

Al Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa tenim diversos cursos dirigits a diferents col·lectius i nivells. En funció del nivell que tinguis i de la teva edat trobaràs el curs idoni a les teves necessitats.
Els cursos són de 3 hores setmanals que es reparteixen en dues sessions d'1 h 30 min. La dinàmica de les sessions segueix el següent patró:
- 30 min. d'escalfament i treball de desplaçaments d'esgrima.
- 30 min. d'aprenentatge específic de les diferents tècniques de l'esgrima.
- 30 min. d'assalts lliures per posar en pràctica tot el que s'ha anat aprenent durant el curs.

NENS I NENES
Aquests cursos estan dirigits a nens i nenes entre 6 i 14 anys. S'aprenen les tècniques bàsiques de l'esgrima perquè sàpiguen desembolicar-se en els assalts. Al principi s'utilitza material alternatiu i posteriorment convencional.

INICIACIÓ ADULTS
En el curs d'adults, a partir de 15 anys, s'aprenen les tècniques bàsiques de l'esgrima, sempre amb material convencional. Una vegada apresa la dinàmica i adquirit un cert nivell, es poden introduir en les competicions oficials.

PERFECCIONAMENT
Aquest curs està dirigit a les persones que porten més d'una temporada realitzant esgrima. S'aprenen tècniques més avançades, s'utilitza material elèctric i es competeix en les competicions oficials de la FCE.

COMPETICIÓ
Aquests cursos estan dirigits a aquells alumnes que han demostrat un alt rendiment tant en les competicions com en els entrenaments. Només podran accedir a elles les persones seleccionades per l'entrenador.

HORARIS
Des de la direcció del Club intentem oferir uns horaris amplis i variats perquè cadascun trobi el moment adequat en el qual practicar l'esgrima. A més dels horaris ja disponibles el Club està disposat a obrir nous horaris sempre que s'aconsegueixi un nombre mínim d'alumnes i hi hagi disponibilitat de tècnic.

Iniciació nens
dimarts i dijous de 18:00 a 19:30 h

Iniciació adults
dimarts i dijous de 20:00 a 21:30 h
dissabte de 11:00 a 12:30 h

Perfeccionament adults
dilluns i dimecres de 19:00 a 20:30 h
dilluns i dimecres de 20:30 a 22:00 h

Poule
divendres a partir de les 19:30 h