<< inici
història | cursos | material

MATERIAL

El Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa fa tot el possible per facilitar l'accés a l'esgrima als seus alumnes. Per això la sala d'armes del Club disposa d'equips d'entrenament, composts d'armilla, careta, espasa i pasant, que romanen a la disposició dels alumnes per a la seva utilització en les sessions d'entrenament. Aquest material és d'ús lliure i la persona que ho utilitza en aquell moment es fa responsable dels desperfectes que pugui tenir.

REPARACIÓ DE MATERIAL

Per a la correcta conservació de les armes el Club posa a la disposició dels socis un servei de reparació del material espatllat. Cal tenir en compte que la reparació pot trigar més d'un dia si cal canviar el fil de l'arma o cal demanar el material de recanvi als proveïdors.

VENDA DE MATERIAL
Els socis tenen la possibilitat de comprar el material directament en el Club. En el tauler d'anuncis del Club s'exposen els llistats de preus oficials de PBT, Allstar i GJ perquè tots puguin consultar-ho. Cada cert temps es fa una comanda de material i es lliuren els encàrrecs, els quals s'han hagut de pagar a compte.