<< inici
història | cursos | material

HISTÒRIA

El club té els seus orígens al febrer de 2004, quan una professora de l'IES Montserrat Roig va contactar amb la Federació Catalana d'Esgrima per iniciar una activitat extraescolar en l'institut. En aquell moment es van posar en contacte amb el tècnic i es va començar a impartir les classes per als joves de l'IES com una activitat extraescolar subvencionada pel *AMPA.
Transcorreguda aquella temporada, al principi del curs 2004 - 2005 L'AMPA va deixar de donar suport a l'activitat. Vva ser el moment en què Marina Borrego (professora de l'institut) i Nicolás de Echaniz (tècnic de l'activitat) van prendre la decisió de seguir endavant amb el curs, sense comptar amb cap suport. De seguida van rebre trucades sol·licitant informació i en poc temps es va consolidar un grup d'adults amb una gran voluntat de passar ho bé i aprendre amb l'esgrima.
Al principi les classes eren impartides amb espadetos i caretes de plàstic, disposant de material convencional només per fer un parell d'assalts al final de la classe. Això demostra el suport incondicional que van donar els alumnes al club per poder seguir.
A poc a poc i gràcies al suport de tots els alumnes es va comprar material per poder realitzar l'activitat d'una forma més seriosa.
A la fi de 2004 l'ambient de club i la bona relació entre els seus alumnes es respirava cada vegada més i més, moment en el qual es va prendre la decisió de consolidar el Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa. De seguida es van iniciar les gestions i el dia 27 de gener de 2005 es van aprovar els estatuts en el Consell Català de l'Esport.
Des d'aquell moment, amb les ganes de créixer i la fidelitat dels socis es va aconseguir que a data d'avui, el Club, ja és conegui a tota la ciutat, a la premsa, en l'àmbit esportiu a nivell autonòmic, nacional i internacional, així com en la investigació de tecnologia esportiva.
Ara Terrassa ja disposa del seu propi club d'esgrima: el CLUB D'ESGRIMA CIUTAT DE TERRASSA.